Eğer işe yararsa yazıcam dedim ve yazıyorum bebegim 3 aylık 2.ay meme reddi yaşadı hatta biberon reddi ile çünkü hast kaşık biberon verdiler 2.cocugum olmasına rağmen sürüm gelmedi sanki tecrübesiz gibi izin verdim ve olan oldu mememi 1 ayı geçik istemedi artık sütüm mü kötü diye o ağlarken bende ağlıyordum en sonunda yıldım ve emmedikçe sürüm azaldı sonra anne iç güdüsü ile hayır dedim azaldıgı gibi çogalır sonunda yendim önce bütün pozisyonları denedim en sonunda evde kosarak emzirirken bir ara buldum önemli olan aglatmadan emzirebilmek sakin ortam önemli silikon meme ucunu denedim cok sevdi ama onu bıraktırmak daha zor olcagı için ondanda vazgeçtim işin kısası bütün herseyi denedim en etkilisi onu yıkasıgım şampuanla vucutumu özelikle memelerimi yıkamam oldu kendi kokusu onu rahatlattı bu işe yararsa yazıcam dedim bütün anneler denesin diye
2.si ise süt için maltana şokta satılanlar oğlumda etkili idi kızımda bu durum olunca kosa kosa gidip aldım ve işe yarıyor deneyin duanızı eksik etmeyin gözde ismim dualarım sizinle sizde bana ederseniz sevinirim #memereddi