prenses_annesiiii Kizlar bir tane kızım var 6 yaşında ikinciyi doğurmak istiyorum ama ara açıldı arsiz oldum iyice sizce doğurmanin zamanı geldi geciyormu kızım tek hep cani sikiliyor her gün kardeş istiyor çok üzülüyorum ama bir türlü cedaret edip spiral var bende onu çıkartamiyorum sizce dogurmam lazimmi artık yaşımda 29
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala prenses_annesiiii sizce dogurmam lazimmi artık Doğurman lazım değil, hamile kalman lazım 😁😂şaka şaka😁 Yani, ilerde daha çok zorlanırsınız, istemezsiniz yada önceden yapmadığınıza pişman olabilirsiniz.. Aslında hamile kalmak için de aradaki yaş farkı da gayet ideal. Neden olmasın :)
hazale966 prenses_annesiiii bence geç değil 2. Cocuk icin ideal. Artık herşeyi biliyor akıl ediyor. Size de yardımcı olur. Bez getirme bebeği oyalama gibi.🙄 ablası onu oynatır oyalar çok güzel. Sizinde iş yükünüz biraz hafiflemiş olur🥰 diye düşünüyorum bennn💖
selambengeldim prenses_annesiiii şartlarınız nedir bilemem ama bence çocuk olayı 30da kapanması gerek bi yaştan sonra insanın kafa kaldırmıyor 😂 benimde oğlum var 3 yaşında, bu sene 30 yaşıma gireceğim o yüzden bende Allah kısmet ederse yaza doğru gebelik düşünüyorum 30da çocuk olayını kapatacağım 😂
Bunedunyakardesim prenses_annesiiii valla arkadaşım asla tavsiye etmiyorum 😂 benim kızımda 6 yaşında ve 45 günlük kızım var şuan çok zorlanıyorum rahata alışmışız eşimde bende kafayı yemek üzereyiz yani Büyük kızımda kıskançlık var biz olmaz sanıyorduk büyük diye oluyor yani
prenses_annesiiii NeclaLeylaCeydaOhnealaneala aynen canım biraz daha büyürse yaş farkı daha çok acilicak
hazale966 prenses_annesiiii hayır bence ideal zmaan sonraya bırakırsanız daha çok zorlanırsınız. 2 kardeş arası cok sosyal olmaz
onbesagustos aralarında 5 yaş var benimkinlerin ilk oğlum olmasa ikincisine bakamazdım canım pamuğum çok destek bana ❤🔥
prenses_annesiiii selambengeldim aynen canım kesinlikle katılıyorum işte 30 yaşıma geçersem hic istemicem ve kızım tek kalicak ona üzülüyorum her gün kardeş istiyor agliyor
prenses_annesiiii Bide ben şu an çalışıyorum kizlar satış danışmanı olarak eşim hamile kal işten ayril diyor zaten işten ayrilicam diğer türlü hiç bişi alamicam tazminat filan doğurur ayrılırsam devlet para veriyormuş galiba
alyalena06 prenses_annesiiii Yani kardeş şart mı hele ki böyle düzensiz bir dünyada tek çocuk en güzeli bence çocuk yıpratıcı her yaşta kızınız kardeş isteyecek ama olunca da düzeni bozulacak sonra şikayet etmeye başlayacak zaten oyun arkadaşı yaşını geçmiş Ben 38 yaşındayım kızım 10 yaşında 6-7 yaşından beri de kardeş isteyip durdu ben hiç oralı olmadım düşünmüyordum ama kısmet kazara hamile kaldım şimdi 2 aylık bir kızım var düzenimiz bozuldu evde sürekli ağlaması benim yorgun ve uykusuz mutsuz hallerim kızımı çok etkiledi şimdi istediğine pişman mesela ilginiz ister istemez bölünüyor kıskançlık haliyle oluyor vs vs yani demem o ki ciddi bir karar iyi düşünmek lazım hakkınızda hayırlısı olsun
beyzanuroz prenses_annesiiii ben hiç düşünmüyorum şahsen çnkü rahata alıştığım an tekrar düzen bozulacak