lagerthaa Nasıl ölçüyorsunuz evdeki imkanlarla? Ben sabah ölçtüm 8.100 çıktı akşam ölçtüm 7.900 çıktı
mavi2601 lagerthaa evdeki tartiyla hic dogru tartamadim bende ya evde 8 kilo tarttim doktorda 8 bucum kilo çıktı
CuteBadesMama lagerthaa sert zeminde, tartının yerini değiştirerek, üst üste bir kaç kez ölçüyorum. En yüksek çıkanı kilosu olarak sayıyorum, the analık 🙃😁
dogammerve lagerthaa ilk önce tartıya kendim çıkıp sonra kucağıma bebeğimi alıp tartılıyorum bu zamana kadar hep doğru çıktı 1 yaşına girecek 1 hafta sonra
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala CuteBadesMama En yüksek çıkanı kilosu olarak sayıyorum, the analık Yaaa 🤣😂sjsksmxmks
Sermec27 lagerthaa Ben de bu sabah ölçtüm oğlumu kıyafetleri ile birlikte 8 kilo 150 gram çıktı ama tartı ne kadar doğru ne kadar yanlış hiç bilmiyorum daha muayeneye 12 gün falan var
suhedaaaaa lagerthaa Önce kendim tartılıyorum sonra kucağıma alıp tartılıyorum. Çıkam sonuçları birbirinden çıkartıp buluyorum genelde 200 gr kadar da kıyafet için düşüyorum. Hiç şaşmadı şimdiye kadar hesap 😂
denizse lagerthaa doğru sonuç için sabah aç karınla tartmaniz lazım diğer türlü hepsinde yanılma olur tuvaletini yapmadiysa fazla çıkar karnı toksa fazla çıkar ayrıca çıplak olması sağlıklı olan evdeki ölçüm için
babyyboy25 lagerthaa büyük muslin ortüye koyun çapraz bağlayın uçları birleştirip valiz ölçen aletle ölçün
kimbumadam lagerthaa E kaka yapıyor normal🥹 Yürüyene kadar kucağıma alıp kendi kilomu çıkararak buluyordum , hastane ile 100 gram kadar fark oluyordu
babyyboy25 lagerthaa kız alttan eşin fln eliyle kontrole alsın ve yatak üstünde kaldır 😂 ebem var ve hep bu şekilde ölçüm yaptı bizde yaptık birkaç sefer eşimle çocuğun kaç aylık ki
TulayGeriDon lagerthaa bugün tarttım daha. Kendimi tartıyorum. 48.2 çıktım. Kızımı banyo yaptiracaktim. Kıyafetlerini bezini çıkartıp kucağımda tekrar çıktım. 57.6 çıktık. 9400 olmuş. 11 aylık
mero_81 lagerthaa evdekiyle ölçmeyin ben 2 aydır evdekiyle ölçüyodum hepp 6.500 6.800 arasıydı geçen kontrole götürdüm bu cocuk kilo almıyor diye 7.500 çıktı ben şok rezil oldum akdjdjdj