Sirinbusra ben iki yıl önce 5ay çalıştım. 2.ayda hemen müdür yardımcısı oldum. Beklediğim bi iş vardı o olumlu sonuçlanınca ayrıldım. O zaman asgari ücret 8bin civarıydı sanırım ben 16falan alıyodum yanlış hatırlamıyosam. Yemek ve yol parası toplam 2bin tlydi maaşla beraber yatıyodu. Evime uzaktı çalıştığım mağaza sabahları dolmuşla akşamları dolmuş olmadığı için mecbur taksiyle dönüyodum. Çalışma şartları çok zor sabah 9da işe başlıyorsunuz sanıyorsunuz ki akşam 6da çıkacağım asla çıkamıyorsunuz saat 10u buluyo çıkmanız. Her gün farklı bi vardiya oluyo. Haftada iki gün falan akşam 6çıkışınız oluyo ondada çıkamıyosunuz zaten. Yani her akşam 10da işten çıkıyosunuz. Merhametli bi mağaza müdürüne denk gelmezseniz molalarınızı bile kullanamıyorsunuz hep içerde kalıyo ama önemsenmiyo. Hafta sonu tatili çok zor denk geliyo. Bayramlarda ramazan bayramı 1gün kurban bayramı 2gün izniniz var. Mesai diye bir şey yok fazla çalıştığınız saatler onlara kar kalıyo genelde. Mağaza içi düzende belli bi işiniz yok her işe koşuyorsunuz. Haftada 3gün sevkiyat geliyo hepsini aynı gün yerleştiriyosunuz. Bizim mağazada erkek çalışan yoktu ağır olan her seyi patates soğan çuvalları gibi tek tek üst üste yığıyosunuz. Kasada açık çıkarsa cebinizden veriyosunuz. Skt si yaklaşan ürünü satmak zorundasınız psikolojik baskı oluyo. Dayanamayıp bazen kendiniz alıyosunuz sussunlar diye.