A25aa95 Kızlar acil allah aşkina bi bakın çocuklarm biri krup oldu digeri nezle dedi doktor hapsuruyo burnu akiyo gozleri akıyo oksuruk faln var bn mahvoldum artk yetmeye calşcam diye şuan burnu dolu ama yalnz temizleyemiyorum esimi bekliyorum dun gece uyandm enson okadar uykusuz yorgunumki doktor ilac verdi bugn basladk ama uyku kalitrsiz aglyolar kalkıyolar hep evde napabilirim guzel rahat uyusunlar diye ya valla fayda ederse dua ederm oturdugum yerden uyukluyorum artk dinlenmem gerekiyo biraz iyi degilm
Busbus03 A25aa95 kaç aylık bize idu hindi yağı çok iyi geldi sabah akşam 1 çay kaşık ama tabi doktora mutlaka sorun öksürük direk kesti
sanabeyinalacam A25aa95 buhar makinesi varsa çalıştırın yoksada peteklere ıslak havlu koyun ev nemli olsun burnunu sık sık açın ağrı kesici 3 saatte bir verin inşallah rahat bir uyku çekersinz rabbim şifalar versin
bitboylum Soğanı ortadan ikiye bölüp bol bol karanfil batır yatağının yanına koy nefesini rahatlatır,ayaklarının altına,sırtına,boğazına vicks sürüp uyut canım ben de bu ara bu dertten muzdaripim böyle yapıyorım