Bernaaazynp Bu çocuk neden su içmiyor püskürtüyor boğazında kaynatıyor ama katiyen su içmiyor . 7+5 iz siz nasıl içiriyorsunuz alıştırma bardağı minik damaklı suluk denedim şırıngayla zorla bazen alıyor tükürmezse içiyor
Libase Bernaaazynp benimkide töbe içmezdi kaşıkla verirdim püskürürdü şırıngayla denedim öğürürdü sonrasında we baby y şeklinde kesik silikon uclu olanın suluğunu aldım hem dişini kaşıyor hem lıkır lıkır su içiyor şükürler olsun
kubraanne Bernaaazynp benimki 12 aylik hala icmiyor oynuyor agzinda disari akıtıyor ne denediysem olmadı 🙁
Gunesinannesii Bernaaazynp benim kızım da 11 aylık bende muzdariptim bu konudan ne yaptıysam doğru dürüst su iciremedim ta ki Philips aventin pipetli suluğunu alana kadar çok şükür, üzerinde 9 ay üzeri yazıyor sizede fikir olsun
Babe Bernaaazynp Bu su konusunda ben de cok icmesinden sikayetciyim🙈Aksama kadar elinde suluk geziyor.Kayinvalidem dün dedi ki verme eline suyu 😂😂 likır likir iciyor.8.aydan sonra basladi bizde su sevdasi.Onceden asla iciremiyorduk.Bez degistirmekten biktim😥 süt ictigi biberonuyla veriyorum suyu bu arada👍🏾
Ankarali Maalesef benimki de içmiyor 8 ay 17 günlük her yolu denedim üstteki arkdsin yazdığı wee baby alıştırma bardağıni da aldım yok 🤯 arada bi kaşıkla içiyor o kadar