Beren2323 Doğduğundan beri uyuması çok zordu başlarda ayağımda sonra hamakta filan hep geç uyurdu düzelmişti yaklaşık bir haftadır gündüzde gece de tam bir saatte dalıyorum artık kızıyorum bağırıyorum bu da bir dönem midir hep böyle kalırsa kafayı yicem
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Beren2323 Gündüz uykusunu bırakma sinyalleri veriyor olabilir mi? Benimki 2 yasında bırakınca herkesin 2 yasında bırakacağını sanıyorum 🤣
asafaras493_ Beren2323 sanırım bir dönem benimde oğlum gece ağlayarak kalkıyor bende salıyorum onu sallarken uyuya kalıyorum gerçi biz yeni sünnet olduk onun etkisi de var bizde ama
Ays21 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala valla bizde bıraktık gündüz uyumayı. Akşama doğru uykusu geliyor. Ama uyutmuyorum. Şayet uyutursam gündüz uyudugu yarım saat 1 saatlik uyku akşam uykusunu 2-3 saat ileri atıyor.
Beren2323 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala birinci kızıma erken bıraktırdım gündüz uykusunu bu kızıma elimden geldiğince bıraktırmıcam🤦🏻♀️
mervetelli Ays21 ay galiba bende bırakacağım gündüz uykusunu gece çok zor uyuyor o uyuyana kadar ben uyuyorum neredeyse 🤦🏼♀️
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Ays21 atıyo vala bacım. Nasıl rahat ediyorsan öyle yap. Öğle uykusunu bırakması işime gelmişti benim. Çevremse hep uyut, gündüz uykusu çok önemli diyolardı
Ays21 NeclaLeylaCeydaOhnealaneala ay benm çevremde de var aynılarından. Diyenlerin çocukları da 12den aşşağı uyumuyo. Ben kızımı öğlen uyuyamadığım için akşam 9 oldu mu uyumuş olur en geç 9,30. Gözüm kulağım rahat.