zindanuu goldengate ben beyazları pamuklu ya da beyazlarda kurutuyorum bebek kıyafetlerini antihijyen çekme yaşamadım çok sukur
goldengate zindanuu bende beyazlari oyle yapiyorum ama cekiyor peki sembollerle hic oynadinmi gunes dolap aski kurulugunu diyorum
zindanuu goldengate hep dolap kuruluğunda kurutuyorum zaten şöyle benim makinam da ben sadece programı secıyorum dolap kuruluğunu falan o ayarlıyor
goldengate zindanuu ya ama bende oyle yapiyorum neden oyle oluyor benimki🥲ozellikle esimin kiyafetleri ve bebegimin kiyafetleri cekiyor 😂
zindanuu hanimhatun makınanızın kapağını açınca orda barkod var oraya okutun o barkod yönlendiriyor siiz iki tane farklı uygulama var çünkü
Meri-Mel goldengate dolap kuruluğu bir tık bebek kiyafetlerinde çekme yapiyor her kıyafet için değil de .
yaman02 goldengate merhaba sizin makineniz ısı pompalımı yoğuşmalı mı bu ikisi arasında fark varmış diye duydum biri çekme yapıyormuş
hanimhatun zindanuu tamam teşekkür ederim. 💐 Makine üstündeki programlardan başka program var mı uygulamada ? Makine üstündeki 3 buçuk saat kurutan. Diğer kısa programlar tam kurutmuyor ondan sordum canim
goldengate zindanuu evet benimkiler cekmiyor ama esimin kotlari sweetleri bebegimin giysileri hepsi kuculuyor
Esoz1110 Meri-Mel Yok canım ya olurmu öyle şey💗 bende 1 yıl olacak alalı hemen hemen kurutmayı öyle pek bağlanıp da kullanmadım bazen benimkide görmüyor wifiyi üstündeki programlardan devam ediyorum hepsi bir arada ve pamuklu 😅