H12345 ilk redlerinde ayakta dolaşarak emzirdim, pilates topunda hafif zıplayarak emzirdim maalesef öyle uyuyor bebeğim kendini rahaf hissediyor diye işe yaramıştı denemediyseniz deneyebilirsiniz, yanıma yatırdım yatarak emzirdim, evde tek ikimiz olduğumuz için günün çoğunu afedersiniz yarı çıplak ve atletle geçirdim o şekilde bol bol kucakladım emzirmeye çalışmadan, emzirme öncesi göğsümü yıkadım emzirdim, onu yıkadıktan sonra giydirmeden havlusuna sarılı emzirdim, göğsüme gelince çok ağlıyor üstüne sarkarak deniyorum hala, farklı ortamlarda denedim bi kaç sefer arkadaşımkn evinde emdi mesela hiç karşı çıkmadan şok olmuştum, uykusu derinken denedim, biberonu emziği verip çıkarıp göğsümü verdim, silikon uç denedim. Vallahi aklıma gelenler bunlar aylardır artık denemediğim yol kalmadı şimdi hiçbir şekilde almıyor uğraşıyorum ama bu yöntemler işe yaramıştı daha öncesinde sonn1 aya gelene kadar o kadar çok red yendik ki. Benimki de tam bir biberon delisi, tokken bile boş dahi olsa biberon tutmak istemesiyle vaşladı her şey ne emzik ne meme ağlaya ağlaya biberonj verince susardı sadece. Biraz direndim sonra ağlamalarına aç mı diye kıyamadım dayanamadım verdim maalesef biberonu. Şimdi kaldırmak istiyorum ama kilo alımı biraz geriden geliyor mecbur biberon veriyorum. Öyle bir sorununux yoksa kaşıkla deneyebilirsinz bizim o kriz anlarında kaşıkla beslenmesi mümkün değildi.