Kelebegim_1 Arkdaşlar diyarbakırı pek bilmiyorum yarın alışveriş için gideceğiz önerebilceğiniz bebek mağazası var mı uygun olan?
Sblsrgnsn Kelebegim_1 ben mardinde yasiyorum diyarbakiri pek bilmiyorum ama oraya gittigimde genelde civile ugruyorum diger magazalara gore biraz dhaa uygun fiyatlar orda tam semtin yerin adini bilmiyorum ama bitane kucuk bi avm var onun yaninda magaza ceylan karavile yakin biyerde bilen varsa yazar herslde daha farklı yerler varmi bilmiyorum ben cogunlukla ordan yapiyorum 2 katli hersey de var uygun
Duru-bebek Kelebegim_1 bütün Bebek mağazalarını bilirim ama tavsiye edeceğim e Bebek - civil - bücürük- tomurcuk
Kelebegim_1 Sblsrgnsn biliyorum orayı ninova’nın yanında bende uğruyorum oraya. Aynem bende mardinde yaşıyorum ayda bir kontrole gidiyoruz Diyarbakıra kendi mağazaları varsa orayı öğrenmek istemiştim ama pek diyarbakırlı annelerimiz yok galiba.çok teşekkür ederim cevap için😍
Sblsrgnsn Kelebegim_1 Aa mardinin neresindensiniz? aslinda baya diyarbakirdan anne var en azindan mardindekinden daha fazla var gorurlerse yorum yaparlar mutlaka bende durayim burda bari belki bi tavsiye veren birileri cikar
bbbsraaa Ceylan karavilde e bebek var, b&g var, panço var.. Ceylan avm karsisinda bücürük var, ninova yanında civil var, ofiste de sanat sokagi yaninda bebek magazasi var..
Armin_14 Ben ceylan karavildeki e bebeğe gidiyorum genelde. Takip edersen iyi indirimler oluyor bazen. Ben de batmandan gidip geliyorum