gg3848 Kızlar bebeğim 6 ay 12 günlük her iki elini kullanıyor ama sağ elini daha aktif kullanıyor daha güçlü cırt cırtlı kitapta mesela sağ eliyle söküyor cırtları normal mi şimdiden sağlak veya solak gibi aktif elleri olur mu
beyzzsenturkk_ gg3848 bebekliğinden beri sol elini aktif kullanıyordu 26 aylık hala sol elini kullanıyor
mrsfly gg3848 bebeklerin 2 yaşa kadar sağ veya sol seçimi yapması beklenmez. Hatta seçmeleri tercih edilmiyor ergotetapistler tarafından
gg3848 beyzzsenturkk_ sol elini de kullanıyor ama bir şeye uzanıyor daha kuvvet uygulayacağı şeyleri falan sağ ile yakalıyor😄
gg3848 mrsfly yani her iki tarafıda aktif kullanıyor çok şükür ama bir şeye uzanacaksa ya da kuvvetli çekecekse sağ taraf işine geliyor daha çok bu kötü bir şey midir ki
Hoptirililaylalaylaylilaylom gg3848 Ay bilmiyorum kızım solak olacak gibi 💁🏻♀️Çatalı falan solla tutuyor
gg3848 Hoptirililaylalaylaylilaylom benim ki kaşığı yakaladığı gibi onda sağ sol affetmiyor yeter ki elimden kapsın yememek için bahane oluyor ona😂
Zeynpkcn Doğduğundan bunyana sol elini aktif kullaniyor haladaha ole ama sagda kullanmaya başladı birsey diyemiyorum net
uykucukoalaa gg3848 bebekliginden beri sol elini aktif kullanıyordu şuan 3 yaşında gerçekten de solak 😂