ahsala Kızlar 7 aylık olmak üzere henüz diş vs yok öğlenleri genelde irmikli yada meyveli yoğurt veriyorum tarhana mercimek vs denedim ağzına sürdüğü gibi yüzünü ekşitip birdaha ağzını açmıyo ne alaka anlamadım önerisi deneyimi olan var mı
nnoktaa ahsala o dönemde patates havuç kabak haşlayıp azcık sulandırıp verdim. Tarhana ve mercimek için biraz daha bekleyebilirsiniz.
LadyGaddar ahsala Benim oğlumda 18 aylik yeni yeni içmeye başladı azda olsa yiyor Değişik formlarda dene kıvamlı yap yada daha sulu elbet sevdiği tarz olacaktır alışır zamanla
3kedili2bebekli ahsala irmikli veya meyveli yoğurtlar o tarz tatlıya yönelik karışımlar bu şekilde besin reddi yapar yoğurdu sade verip hiç irmikli falan karışım yapmadan sebze yemekleri çorbalar yaparsanız zamanla alisacaktir
ahsala 3kedili2bebekli sanırım biraz öyle oldu aslında çeşitlendirmeye çalısıyorum ama 1 öğün meyve yesin daha hafif geçirsin diye düşünüyordum
crybaby ahsala bardakla ya da pipetle içirin benim kızım da hiç istemez kaşıkla içmeyi hep pipetle içiriyorum kaşığı da elinde oluyor alışsın diye oynuyor şimdi biraz biraz alıştı 10 aylık arada kaşıkla içiyor deneyin bence
ahsala crybaby denerim bunu da henüz kaşığı agzına güzel götüremiyor ama çogunlukla elimden almaya çalısıyo ilgisi varken denemiş olurum
3kedili2bebekli ahsala meyveyi direk meyve olarak vermeniz lazım cam rendeden pişirip bir şeyle karıştırmaya gerek yok ki