Ygthn Ateş kaç dereceden sonra tehlikeli. Dün geceden beri düşmeyen bir ateş var 38 39.8 ay bitti daha diş çıkarmadık. Acaba diş mi çıkaracak. Sadece alında ve göğüs bölgesinde ateş var.
Dykdyk Ygthn Merhabalar öncelikle geçmiş olsun ama diş bukadar yüksek ateş yapmaz. Benim oğlumunda böyle düşmemişti acile gittik boğaz enfeksiyonu olmuştu. Bizde diş sanmıştık doktor diş bukadar yüksek ateş yapmaz demişti. İsterseniz acile götürün sizde
Beyzaaa Ygthn dra götürün acilde Boğaz enfeksiyonu diyip yolluyorlar vizede öyle yaptılar cocuk druna götürdük test yaptı domuz gribi teşhisi koyuldu
Deletedmom201 Merhaba. Dişten olabilir. Bir de birşey sormak istiyorum. Birşifacıdan duymuştum.Bebeklerin bölgesel ateşleri özellikle de göğüs bölgesinde ki ateşi anne yada babadan bir müddet ayrı kalınca olur demişti. Siz de böyle bir durum oldu mu ?
Ygthn Deletedmom201 valla ben hep dibindeyim ama babamız yanınızda değil iş dolayısıyla. Bilemiyorum.
Ygthn Dykdyk evet götürdüm ve boğaz enfeksiyonu dedi. Yarın çocuk doktoruna göstereceğim. Antibiyotiksiz geçmeyecek gibi. Acilde sadece iburamin yazdılar ama işe yaramadı. Size ne yazdılar