gizem0668 duyguduru61 maflor öneririm harika bir damla ve I love you masajı İnternet’e video olarak var
zulaleks duyguduru61 lütfen hiç müdahale etmeyin. Çocuk cerrahı bize öyle şeyler yapmayın siz üstüne baskı yapan bir şey koyduğunuzda o bağırsak yerine yanlış yerleşiyor patlama yapabiliyor asıl o zaman operasyona maruz kalıyor bebekler dedi. Büyükler bana da çok dedi para bağla diye ama ben doktorları dinledim. 3. Ayından sonra küçülmeye başladı çok şükür
devasl04 duyguduru61 bağlamayın doktora gidin benim kızımda da oldu mudahaleye gerek kalmadı kendi kendine geçti ama ne derece ilerlemiş o da önemli benimki agladiginda göbeğinde sanki mor damar atiyodu
zulaleks duyguduru61 evet bende ilk zamanlar korkuyordum ama 4 doktorda aynısını diyince akışına bıraktım. Siz her aylık kontrole gittiğinizde gösterin yinede kontrol altında olsun 😇
fatos5 2.5 aylık kızım var sağlık ocağında para sar koy dediler bende tendyoldan korse almıştım sonra doktoruma danıştım hiç bişey yapmanıza gerek yok dedi 2. Ay kontrolünde normale dönmeye başladı çok şükür