Emirdogan Kızlar merhaba, 27 günlük bebeğim var. 24 saatin en fazla 5-6 saatini uykuda geçiriyor kalan saatler hep uyanık. Sizde durumlar nasıl uykusu normal mi onuda bilmiyorum cuma günü kontrolümüz var Dr. da soracağım 🥱
Skn233 Emirdogan ah bende öyleydim ya uyku neydi unutmuştum herkes kırkı çıksın düzelecek dedi sabırla bekledim . Ha uykuyu yine çok seven bi çocuk değil ama ilk hallere göre çok çok düzeliyor. Herkes emzirmek için alarm kuruyorum uyandırıyorum zorla falan diyordu benim ki aksine hiç uyumuyordu kızım. Resmen bunalıma girmiştim uykusuzluktan ölüyordum. 40 45 günlük olmasını bekle İnan 😁
Gizemgd Emirdogan valla bizi özetlemişsiniz. Emziriyorum memede uyuyo yatağa koyuyorum açıyo gözleri. Böyle böyle anca 6saat uyuyabiliyor. Bir de bugün gaz sancımız başladı. İnşallah kırkından sonra değişir.
Aryasare Skn233 Bende basta alarm kurmustum baktım benim kız hiç uyumuyo alarma gerek yokmus 😂 Alarmsız 3. aya geldik 😂
Emeliss Benim oğlumda öyleydi 2.3 saat anca uyuyordu 4 aya kadar böyle devam etti şuan 7. Ayında gündüzü düzenledik ama gece uykuları hala parça parça 1 gün güzel uyursa 3.4 gün hiç uyumuyor güzel uyuduğu gecelerde de yine 3.4 defa kalkıyor 😅 artık kabul ettim benim bebeğim uyku sevmiyor
Emeliss Emirdogan normal bebeklerden çok önde boyu kilosu fiziksel aktiviteleri yani uyumayan bebeğe ne yapabilirsin herşeyi denedik ninniler beşikler ana kucağı sallama şekilleri banyolar masajlar yağlar 🤷🏻♀️ 7 aydır tek uyum sağladığı ninni ve ayakta sallama ile belirli uyku saatleri ve rutinler oluşturdum gündüz tamam çok fazla sıkıntı çekmiyorum ama gece uykusu malesef keyfine göre geçte yatırdım erkende olmuyor
Skn233 Aryasare valla benimde hiç ihtiyacım olmadı hatta ihtiyacı olanları baya kıskandım uykuya hasret kaldım😂