aysegulcetin Merhaba kızlar. Doğum sonrası depresyon için devlet hastanesinde psikiyatri bölümüne giden var mı?
Meri-Mel aysegulcetin Üstte kalsın ben gitmedim daha yeni ise geçiyor canım korkma lohusalık döneminde oluyor sıkıntı her ne bilmiyorum da 😞
gunduzanne aysegulcetin senin şuan durumunun ne derece olduğunu bilmiyorum canım ama 2 ay oldu doğum yapalı ilk 1 buçuk ay inanılmaz kötüydüm kilo kaybı iştahsızlık sürekli ağlama huzursuzluk asla uyku uyuyamıyodum bebeğime bişey olur diye. Şuan daha iyiyim.. hani azıcık ailenden destek alsan bebeğine alışsan gitmeden belki atlatabilirsin ?
aysegulcetin Meri-Mel yeni değil canım doğum yapalı 6 ay oldu. Birde 2. Doğumum. Çocuklarımın ikiside küçük ailelerde uzakta olunca iyice bunaldım. O yüzden destek almaya ihtiyacım var
aysegulcetin Kisirvetursu peki nasıl bir tedavi süreci oluyor, faydasını gördünüz mü Acaba Kisirvetursu
aysegulcetin gunduzanne ailem uzakta o yüzden yalnızım açıkçası, 6 ay oldu Doğum yapalı. 2. Doğumum ve aşırı bunalıyorum, psikolojik olarak da pek iyi değilim o yüzden biraz uzamınından desteğe ihtiyacım var.
aysegulcetin alerjikbebekannesi12 peki faydasını gördünüz, nasıl bir tedavi uyguladı. Bende 6 ay oldu Doğum yapalı ama fazla kaygılı ve stresliyim
alerjikbebekannesi12 aysegulcetin selectra diye bı ilac yazdılar ilk başta biraz mide bulantısı yapıyor sonra alışınca daha az takıntı yapmaya başladım eşim baya fark olduğunu söylüyor anksiyete vardı bndede