incilibaby16 Hipp kullanıyorum , çok çok memnunuz, içindeki prebiyotik sayesinde gaz yapmayı en aza indiren tek mama diyebilirim
baby_boy11 incilibaby16 yaa bizde öyle olmadı maalesef ve kabız yapıyor be 5 alık hala gazlı gaz damlası kullanıyorum
1oglanannesi__ denizalismom mama+meme ile bebeğinizi nasıl besliyorsunuz kaç. Saate bir mama kaç saate bir emziriyorsunuz acaba
denizalismom 1oglanannesi__ ben emziriyorum . Çalıştığım için sağıp bırakıyorum. Gündüz bir kere anne sütü alıyor ben eve gidince de ⅔ kere emiyor .
tevhide37 Gul38 kilo aldırması iyi mi bende hipp combiotic kullanıyorsum gaz yüzünden sma ya bugün geçtim bebeğim sevdi
FtsCvlk Evolvia kullanıyordum ama hiç bir yerde yok ve asla da bulamıyorum. Neden bilmiyorum ama internete de güvenemiyorum. Mecbur hipp kullanıyorum ama memnunum hippten de. Zaten en başta da hipp kullanıyordum. Biraz gaz yaptı gibi gelmişti. Şimdi artık 7 buçuk aylık olduğu için bir sorun yaratmıyor.
handeyrdm denizalismom 3. Çocuğum 3 ünde de Hipp kullandım çok memnunum gaz sorunu ve kusma asla olmadı. Organik olması👍tek tercihim
Feyzosumunannesi denizalismom İlk 2 ay Sma kullanmıştık Sonrasında sadece anne sütü aldı,mamayı bıraktı.