kocatarafindanefret Bebeğim 3,5 aylık artık hiçbir kıyafeti olmadığı için alışveriş yapacağım bayramda, kısa süreli giysin istemiyorum yazın vsde giyebilsin veya yaza ayrı alışveriş yapmak istiyorum sizce ne almalıyım kaç tane almalıyım
Efnans_Mom kocatarafindanefret yaz için kısa kollu zıbın 5-6 adet desenli altına 3-4 tane şort tamam 😂
Efnans_Mom kocatarafindanefret şuan uzun süreli şeyler almanız biraz zor sürekli kilo alıp boy atıyorlar
Efnans_Mom kocatarafindanefret 11 aylıktan sonra yavasliyor kilo boy alımı ondan sonra uzun vadeli olur aldıklarınız
tospikannesi_ Efnans_Mom katılıyorum kızım tüm yazı öyle geçirdi o kadar sıcak ki lcw da desenli askılı zıbınlar oluyordu bir sürü almıştım ve bir sürü şort rahat hem günlük penye hem gezmelik fırfırlı feln resmen tüm yaz çocuk onlarla geçirdi onlarla rahat etti😂 @kocatarafindanefret
kocatarafindanefret Efnans_Mom evet öyle tabii de mesela nisan mayıs ayı için ne almalıyım haziran temmuzu hallederim de nisan mayıs hem serin hem sıcak oluyor ne alacağımı bilemedim
kocatarafindanefret denizalismom teşekkür ederim ince uzun kollu altına zıbın üşümez diye düşünüyorum da sıcaklamaz da inşallah evin derecesi 22-25 arası gidip geliyor
kocatarafindanefret basakhanim34 yaz için bende öyle düşünüyorum da nisan mayıs için ne almalıyım onu bilemedim
Efnans_Mom kocatarafindanefret uzun kollu zıbın üstüne ince badi altına ince don bence bu aylarda en güzelleri önden çıt çıtlı takımlar veya ince tulumlar
karelisko kocatarafindanefret kocatarafindanefret LCW dan alın kalıpları hem geniş hemde uzun vadede giyebiliyor ben oğluma hep oradan alışveriş yapıyorum ve gerçekten bebek kıyafetleri konusunda kalitesinden çok memnunum ama yetişkin için sıfır kalite
Efnans_Mom tospikannesi_ bende geçen yaz öyle geçirdim bu yaz da öyle düşünüyorum en rahatı bende hep LCW den alıyorum hem kaliteli hemde şıklar
suhedaaaaa kocatarafindanefret müslin takım Çokca zıbın 1-2 şortlu takım Desenleri ve renkleri birbirine yakın seçerseniz kendi aralarında da kombinlersiniz Ben bu şekilde yapmayı düşünüyorum