Seliminanesi Bebeğinin 6 tane dışı var bugün fark ettim sanki önce daha beyazdı şuan hafif üstlerinde sarılık var gibi neden kaynaklı olur acaba demir damlası kullanmıyorum ama 1 hafta önce antibiyotik kullandım
Deletedmom201 Seliminanesi antibiyotik veya düzenli diş temizliği sağlanmamsından olabiliyormuş. Düzelir mi bilemiyorum
Selmayusuf Seliminanesi merhaba. geçen bu posta yakın bir post bende açtım bir arkadaş trendyol da diş temizleme mendili var dedi. Bebekler için onu alabilirsin. ben oğluma küçük bebek diş fırçası aldım gösterdim arada eline veriyorum kaşıyor dişlerini.
Seliminanesi Deletedmom201 duzenli temizlik yapmıyoruz ama sanki bi anda oldu 11 aylık bu arada geçer inş üzüldüm çünkü çok küçükler diş sıkıntısı çekmesinler
Deletedmom201 Seliminanesi düzenli diş temizli yapın muhakak. Estetik açıdan rengi değişkende diş sağlığı için temizlik önemli. Süt dişlerinin temizliği iyi bakılması kalıcı dişlere etki ediyor
ymn Seliminanesi ya biz de 1 yaşa yeni girdik de ben de okuyunca acaba diş fırçalamaya başlamak mı gerekiyor diye sorucaktım
ymn Seliminanesi ben de bu aralar diş bakımı, diş fırçalama ile ilgili şeyler araştırıyordum .sizin postunuza da denk gelince bi sormak istedim 😊
Seliminanesi ymn 1 yaşına kadar disleri varsa tülbentle 1 yaş sonrası fırça 2 3 yaşlarda macun diye biliyorum bende canım ama şuan bizim nasıl fırçalar bilmiyorum zor ağzını açmaz yavaş yavaş bizle alışirsa öyle
Seliminanesi ymn 1 yaşına kadar disleri varsa tülbentle 1 yaş sonrası fırça 2 3 yaşlarda macun diye biliyorum bende canım ama şuan bizim nasıl fırçalar bilmiyorum zor ağzını açmaz yavaş yavaş bizle alışirsa öyle