melislinaa size herhangi bi uygulama indirmenizi falan söylemedim diğer yoruma aldırış etmeyin, sizi bi uygulamaya yönlendirmem böyle şeylere güvenmem. Bi uygulama indirmek yerine bir diyetisyene gitmenizi tavsiye ederim. Öncelikle kiloyla boyla alakası yok değil. Kilo vermeye ne kadar ihtiyacın var? Vücut kitle indeksin kaç? Ben mesela aşırı kilolu olduğum için uzun süre aç kalıyorum , bu açlığı sporla destekliyoruz ki vücudumuzdaki yer edinen yağlar erisin. Kimi insanın metabolizması ve vücudu farklıdır. Sana şöyle örnek vereyim. Ben çok hızlı verip alan biriyim, bir aylık sıkı tempoda spor ve düzgün beslenme yle 16 kilo verdim. Ama bunun sebebi neydi? Kilomun çok olması. Şimdi sen 62 kilosun bir ayda 16 kilo verebilirmisin? Hayır. Bahsettiğim şey bu. Senin kendi vermen gereken kilona ve vücudunun nasıl çalıştığına göre açlık süreni uzatmalı yada kısaltmalısın. Normal zamanda bile akşamları yemekten sonra birşey yemezsen zaten faydasını göreceksin. Bu arada ben hesaplama yapmayı bilmiyorum, sadece tavsiyem kendine göre bir program ayarla, herkesin ki herkese uymaz.