Bet05 Kızlar verip vermeme konusunda kararsız kaldım uyumadan 10 dk önce verıyorum ama vermeyin inek sütü dıyen de var… Çok üzüldüm diş çrüğü yapar yararı yok diyen var…. 🥹 direk organik bide koyden gönderiyor kayınvalidemler,,, ne yapsam ya
nnoktaa Bet05 keçi sütü tavsiye ederim. Daha önce dinlediğim bir doktorun sözünü bırakıyorum buraya. “Bebeğiniz buzağı değilse inek sütü vermeyin” 😅
nadidelifora Bet05 her canlının sütü kendi yavrusuna özeldir 🌸 süt tamamen ticari kaygılar ile bu halka dayatilmis bir ürün. Mayalandiktan sonra yapısı değiştiği için daha faydalı hale geliyor. Sütü direk vermedim iki çocuğuma da. Yoğurt peynir ve kefir veriyoruz. Hicbisey yapmasa gaz yapar diş çürüğü yapar. Verecekseniz de sabah saatlerinde vermeye özen gösterin.
asmingul487_ Bet05 vlla ben veriyorum inek sutu yani hepmiz böyle büyüdük doktorumzda önermişti ama gece uyumadan once vrdgm için dişin bi tanesi lekelendi doktora gotrcz kesinlikle erken verip disini fircalayin
oglumubeklerken Bet05 3 yaş 3 aylık oğlum daha bir kere süt içmiş değil ve hiç bir eksikliğini görmedik
Betelgeuse_ Bet05 köyden geliyorsa verin bence. Hepimiz süt içerek büyüdük bir şeyimiz yok şükür. Doktorumuz da süt içmeyi tavsiye ediyor Ama fikrimce onun haricinde yoğurt daha iyi bir seçenek olabilir içinde probiyotikler olduğu için. Laktoz olmadığı için ve sindirimi daha kolay olduğu icin. Peynir ve kefir aynı sekilde Oğlum sut sevmiyor diye zorlamiyorum ben. Ama süt içse de icirirdim