oglusunarastirmagunlukleri bebeğim 16 aylık bu 2. uçuk ve bildiğim kadarıyla hiç uçuklu biri öpmedi. zaten genel olarak öptürmemeye gayret ediyoruz ama doğrudan uçuklu biri öpmedi. mümkün mü ?
bucocukac_ oglusunarastirmagunlukleri öpmemiştir ama illaki bi yerden herpes virüsü almış elini temas ettirmiştir nesnelere bulaş olup ağzına almtıştır
Mnli oglusunarastirmagunlukleri öpmese de olur evet ben çok fazla uçuk çıkarıyorum öyle böyle değil lisede 10 gün rapor vermişti dr uçuktan uçuğu düşünsem uçuk çıkar buraya bu kadar yazdım kesin çıkacak
jap oglusunarastirmagunlukleri sadece öperek bulaşmaz ki. Mesela herpes virüslü birisin henüz uçuk çıkarmamışken de temas etmiş olabilir. Dışarda dokunduğu bi yerlerden de bulaşabilir
tosbiksmoms oglusunarastirmagunlukleri şart değil mesela ben ilk defa birinin evine gideyim döndüğümde kesin uçuk çıkar,elle bir yere dokundugundan bile geçebilir, mesela parklar bu konuda en önde.
endoplazmikretikulumiste oglusunarastirmagunlukleri uçuk menenjite neden olabiliyor el hijyeninize bebeğin el hijyenine bebeğin eline aldığı oyuncak vs nesnelerin hijyenine dikkat etmenizi öneririm . Çoğu zaman düşük bağışıklık sonucu kendi kendine de vücut üretebilir