alann bende kayinvalidemlerle Lt üst oturuyorum evet aynı evde yatıp kalkmiyoruz durumumuz sizden biraz farklı ama birlikte yiyip içiyoruz o yüzden günün çoğu saati birlikteyiz öyle soyliyim. Benim oğlum da 3 yaşında. Dediğiniz gibi oyuncaklar ile fazla oynamaz ilgilenmez. Sabah kahvaltısını evimizde yaptırırım mesela ben babanneme gidiyorum der çıkar yukarı, dedesi babannesi amcası var oyun oynamaktan ziyade onlarla boş boş dursa bile onlarla vakit geçirmeyi seviyor yani. Bana çok düşkün sizin gibi şeyler hissetmiyor beni seviyor bana bağlı bundan eminim ama kendi evimizde olduğumuz zaman aklının bi kısmı üst katta yani bu çok belli oluyor. Oyun oynuyoruz mesela kendi evimizde kendi odasında, üst katın zili çalıyor biri geliyor tanıdığı biri mesela hemen kapıya koşar direkt yukarı gider oyun falan umurunda olmaz. Etrafımızda başka birileri var diye böyle olduğunu düşünüyorum, mesela bi apartman dairesinde oturup gün içinde sadece ikimiz olsaydık böyle olmazdı diye düşünüyorum. Oyuncakları ile oynamaması vs bazen sinirimi bozuyor çünkü çok fazla verimli vakit geciremiyoruz gibi geliyor bana ama bi yandan da şöyle düşünüyorum, tüm gün sadece ikimiz olsak ve ben onunla keyfi ilgilenmesem suçluyum derim ama durum öyle değil ben oğlumu zorla kendi evimizde tutup zorla oyun oynatsam belki mutlu olmayacak, şu an nerde mutluysa oraya gidiyor, bazen oyunu bırakıp babannesine çıkıyor bazen orda otururken hadi gel oyun oynayalım seninle deyip beni evimize indiriyor, mutlu olsun yeter ki