coldplayy
Çağrı Odabaşı’nın bütün kitaplarını çok beğeniyorum, bebek üniversitesi setleri ve genel kültür kitabım setlerinin hepsi var, hepsini severek okuyoruz. 🤍
Psikolog Mehmet Teber’in Bazen olur böyle seti, duyguları anlamlandırmak ve ifade etmek konusunda oldukça destekleyici, bu seti de öneririm. 🦄
Roger Hargreaves’in Küçük Bay ve Küçük Bayan serisi var, neredeyse hepsini aldık, yaşına uygun olmayan kısımları atladığım oluyor bazılarında ama genel olarak, çok eğlenip, güldüğü kitaplar kızımın 🫠
Emma Yarlettin Oburcuk serisi de kızımın favorilerinden, bazı kısımları atlıyorum ama hikayenin kahramanını çok seviyor.
Hareketli kitaplarda klasik hikayeleri beğenmiyorum, pamuk prenses, karlar kraliçesi, deniz kızı falan, korku ve ölüm temaları olduğu için yaşına uygun bulmuyorum.
Tuvalet eğitimi kitaplarından en çok eğlendiğimiz kakaloji oldu, Teonun kaka kitabı biraz uzun ve sıkıcı geliyor, bir de kakaloji kitabında Saniye hoca kitabı kakanın gözünden yazdığı için, farklı bir bakış açısı kazandırıyor ve daha komik hale geririyor.
İş bankası kültür yayınlarının bir sepet dolusu kitabı var, favorilerimiz Sevginin gücü, Şu yaramaz tavşanlar, Ters olan bir şeyler var, Tavşancık ve gece macerası, Seni seviyorum miniğim aklıma gelenler.
Sincap Kitap Kirpicik serisi yine favorilerimizden, cırt cırtlı oldukları için oldukça interaktif kullanım sağlıyor, çizimleri de harika.
Emily Winfield Martin kitapları tam bir görsel şölen, çizimleri çok güzel. Harika şeyler yaşayacaksın kitabı favorim, hayalperestler ve rüya hayvanları kitapları da mevcut onları da beğeniyorum.
Zürafalar ne sever ? Bir kıtırtı, şıpırtı & mırıltı hikayesi farklılıklara çok güzel değiniyor, sıcacık bir hikayesi var. Kızıma aldığım ilk kitaplardan birisi ayrıca 🤍
Şimdilik aklıma bunlar geldi, aklıma geldikçe yine yazarım 🫠