Merhabalar hanımlar, bugün en son sipariş verdiğim kitaplardan; içeriğinden dolayı iade etmek istediğim çıkınca ve kitapta ‘beğenmedim’ seçeneğiyle iade yapılamadığını farkedince, okunmuş faydalı olduğuna inanılan kitapları, birbirimizle paylaşsak diye düşündüm. Hatta okuyup elediğimiz kitapları da eklersek çok faydalı olur hepimiz için. Ben üşenmeyip gün boyu listemi hazırlamaya çalışacağım. Tekrar yazdıklarım olursa kusura bakmayın lütfen. Unuttuklarım da olabilir. Bu arada kızım 27 aylık, şuan ona okuduğum hikaye kitaplarını yazıyorum. Daha önceki döneme ait olan ilk kitaplarım kısmını es geçtim. Sevgiler🌼
Sevdiklerimiz
- Neredesin Küçük Fil
- Bir Kabuğu Paylaşmak
- Uğur Böceği Uç Uç Lusi
- Davetsiz Misafirler
- Bu Bir Balkabağı
- Sarıl Bana
- Uğur Böceği Sevecen ve Salyangoz Tomurcuk Serisi( Bizde ilk 33 kitap var. Birkaç tanesinde olumsuz durum veya kelimeye denk geldim, onları da değiştirerek okudum, genel içerik olarak çok başarılı, eksik 7 kitabı da alacağım.)
- Doğa’nın Eşsiz Hikayeleri (Bizde 5 tanesi var. Favorimiz Küçük Meşe Palamudu; fakat hepsinin içeriği dolu dolu)
- Toko
- Ay’ ı Kim Çaldı
- Hayvanlar Senfonisi
- Utangaç Ayı Monti
- Dedektif Zebra
- Şarkı Söyleyen Kurbağalar
- Kirpi Mirpi’ nin Kaybolduğu Gün
- Kaptan Kurbağayla Deniz Macerası
- Herkesin Şarkısı
- Hayvanat Bahçesinde Yeni Yavrular
- Hayvanat Bahçesinde Diş Fırçalama Günü
- Şimdi Uyku Zamanı
- Büyüyünce Kim Olacağım?
- Sır Versem Saklar Mısın?
- Merhaba Arkadaşım
- Harika Bir Gün
- Bugün Bir Kova Doldurdun mu?
- Aslancık Kükredi
- Haylaz Timsah Dişlerini Nasıl Fırçalar?
- Seni Seviyorum Miniğim
- Sevginin Gücü
- Bir Yumak Dostluk
- Çok Uzun Süren Uyku
- Mutlu Suaygırı
- Yayazula
- Aç Tırtıl
- Kakaloji
- Hadi Sarılalım Babacığım
Elediklerimiz
- Paylaşıyorum(büyük çocuğu koşulsuz paylaşmaya itiyor, hep fedakar olmak zorunda olan sensin mesajı veriyor okumuyorum)
- Panda Aranıyor(beklentimin altında kaldı)
- Hep Hayır Diyen Çocuk(büyük umutlarla almıştım, sonunun verdiği mesaj beni tatmin etmedi)
- Tavşancan ve Faresu Serisi( Bizde 4 kitabı var, hediye gelmişti, içerikte olumsuz kelimeler ve durumlar var, değiştirerek okudum, kızım karakterleri sevmişti)
- Teo’ nun Kaka Kitabı (Kakayı kötü tanımlıyor, ben iyi tanımladım hep uyuşamadık.)
- Güle Güle Kakalar
- Yavru Timsah Çipiti( fazlasıyla korkmaya korkuya yer veriyor.)
- Hikayelerle Duygular Serisi( İki kitabını almıştım çok büyük hayal kırıklığı oldu. Sonlarda verilen mesajın daha tatmin edici olmasını bekledim, yetersiz geldi. Ama kızım yinede seviyor.)