Bal_prenses Güzel tarifi olan varsa benimle paylaşabilir mi acaba geçen sene yaptım güzel olmamıştı bu sene güzel bir baklava tatlısı yapmak istiyorum 🌸💕
LezizeNine Bal_prenses ben YouTubeda 4 bezeli baklava tarifini yapıyorum bu 3.kez harika oluyor dikkat edilmesi gereken noktalar var onlara uyulursa harika oluyor baklava her yiyen çok seviyor
Bal_prenses LezizeNine nasıl bulabilirm tam oalrak link varmi acaba 4 bezeli tarif diye girsem çıkar mi
LezizeNine Bal_prenses kuzum link paylaşmak yasak diye biliyorum 4 beze ile baklava yazınca direk çıkıyor yapan hanımın adı şenel özkurt
Tatlican @“talhamamy”#p35167941Ya şöyle onunda püf noktaları vardır mutlaka annemin çoğu zaman güzel çıtır oluyor Ama nadiren yumuşak olabilıyo
allwrite Ben hiç yapmadım. Ablam Youtube’da “Bera Tatlı Dünyası”nın baklava tarifini yapıyor. Ev baklavası sevmememe rağmen ben bile çok beğeniyorum.🤤 aynı kişinin el açması börek tarifini denemiştim, o da güzel olmuştu.
LezizeNine allwrite ona ben de aboneyim çok güzel tarifleri var ben başka baklava tarifini yapıyorum hep. Nasip olursa kurban bayramına onun baklavasını denicem bakalım nasıl olacak 😅
LezizeNine Bal_prenses rica ederim canım ben bugün de aynı tarifle ölçüyü ikiye katlayarak iki tepsi yaptım yine çok güzel oldu denemeni tavsiye ederim 🌸
allwrite LezizeNine ben de aboneyim, çok hamarat bi ablamız😅 güzel olacağına eminim. Şimdiden elinize sağlık.🌸