lina01010 Kızlar bizde yarı kırk banyosu vardır. 20 günde çocuk yıkanır falan. Kaynanam yapar normalde ama çağırmıcam onu ben yapıcam. Nasılsın yaparım. Ne duası okumam lazım. Hala kalamam var nasıl okurum . Nasıl yapılamaz bi akıl verin bana
kendihalindeanne lina01010 benim de üç gün sonra kırk oluyor ben de onun için bekleyim burada kırk çıkınca illa yıkamak mı gerekiyor nasıl yıkayacağız 😅
miran69_ lina01010 kırk çıkarmayı bilmiyoruz annemler yaparmış eskiden spa merkezine götürecem inşallah orda çıkaracaz
merve034 lina01010 kırk banyosu dini bir şey değildir illa kuran okuyacaksaniz bunu kırk banyosuna saklamayın😊 bu gelenektir toplumumuzda😊 o yüzden yıkarken güzel cümleler kurun temenniler dua edin iyi gelicektir.
surprizbebe Dua okumadım ben. Eşimle yaptık zaten kimsemiz yok. Suya gül yaprakları,un,şeker,tuz,madeni para ve altın attık. Bu şekilde yıkadık kızımı.
merve034 lina01010 ben mesela 2 kere kirkladım bi 20 bide 40 internetten açtım yasin , kendimde içimden zikir çektim la havle , tesbih duası vs öyle yapın bence