kaya97 Kızlar sizce bu nedir 9 gündür geçmiyor acile gittim pazar günü alerji dedi ama su çiçeği de olabilir söner tekrarlar bi bakın dedi söndü bi kaç gündür bugün ise yine tekrarladı sizce su çiçeği mi?
Mrcasl-1 kaya97 Su çiçeğinin kabarcıkları su dolu oluyo.. Kırmızılıklar oluyor önce sonra hemen büyüyüp içleri su doluyor bikaç gün sonra da kabuk bağlıyor bu şekilde olmadıysa su çiçeği değildir
kaya97 Birsaripapatyaannesi 9 gündür alerji şurubu kullanıyoruz acile götürdüğüm de doktor alerji olabilir ama su çiçeğine de benziyor sönüp tekrarlarsa su çiçeğidir dedi 4 gün önce söndü bugün yine tekrarladı
Dtkubra Ateş oldu mu bebeğinizde su çiçeğinde ateş olur diye biliyorum bir de kabarcıkların içi su dolu olur
kaya97 Neslihann37 9 gündür alerji şurubu kullanıyoruz acile götürdüğüm de doktor alerji olabilir ama su çiçeğine de benziyor sönüp tekrarlarsa su çiçeğidir dedi 4 gün önce söndü bugün yine tekrarladı
Mrcasl-1 kaya97 Fotoğraftakiler benzemiyor açıkçası anlattığım şekilde olmadıysa şu çiçeği değildir ağzında var mı yara peki
siwpma Genitalde su çiçeği olmaz diye hatırlıyorum ben ama bilemedim. Su çiçeği içi su dolu kabarcık oluyor, kaşındırıyor. Kabul bağlıyor. Ona göre siz daha iyi karar verirsiniz
Gulcandoga Alerji gibi duruyor. Alerjisi olan besin neyse onu yemeğe devam ediyorsa o yüzden geçmiyordur