alyosuum instagramda gizli bir hesaba nasıl girebilirim kızlar ? bazı uygulamalar var ama güvenilir değil
elisa2705 alyosuum Ay böyle şeylere ayar oluyorum cidden 😂 neyini merak ediyorsun mesela kendinden istek at kabul etmiyorsa seni istemiyor demektir ya hani 🙄
imaddesi alyosuum fake hesabı onaylamayabilir. Ben istek atayım onaylarsa profili ekran kaydı alıp size atayım isterseniz. Belki kabul eder. Durumu aşağıda okudum yardım etmek istedim😔
alyosuum elisa2705 ne kadar güzel akıl veriyorsunuz ya. eniştem ablamı aldatıyor aldattığı kızın instagramını buldu. aldatılmış bir kadın olarak psikolojiyle bakmak istiyor müsaadeniz varsa ?
alyosuum imaddesi ne tatlısınız ya çok teşekkür ederim ama karşı taraf öğrendiğimizi bildiği için kendini korumaya almıştır. takip isteklerini asla kabul etmez
Kitsu Bir arkadaşım uygulamayı baya kullandı. Önce sahte hesap açın çalınma ihtimaline karşı sonra uygulamadan o hesapla girin. Çalinsa bile orjinal hesap güvende durur
Kitsu alyosuum postegro sanırım bende yorumlarda görünce hatırladım. Göz sembolü vardı. Baya oldu bilemedim
aysemsi10 alyosuum lili diye bir uygulama vardı eskiden çok kullanıyordum ama sonra hesabımı çaldı uygulama bir daha da kullanmadım