nese1993 Bebeğim 3300 kilo dogdu .Hastaneden 3150 olarak çıktık. 33 gün kontrolde 3890 kilo çıktık. Yetersiz kilo alımı dediler ne yapmalıyım
alerjikbebekannesi12 nese1993 evet normalde günlük 30 gram alması gerekiyor sizin bebeğiniz 22 gram almis o uyanmiyorsa siz uyandırıp emzirin Kan değerlerinde düşmesin Doktor uygun görürse mama baslayin
sadecesenmelek nese1993 benim de oğlum 3305 doğdu hastaneden çıkarken 75 gram vermişti. 40 günlük şuan 5 kg olmş bizimki de biraz fazla kilo almş sanki. Mama+meme ile ilerliyorum gece sabaha kdr sadece emziriyorum gündüz mama içiyor hemde emiyor. 4-5 defa 60 cc mama içiyordur sabah 7 den akşam 11 E kdr
Mammamiaa_ nese1993 benim kızımda aynı şekilde 1 aylıkken o kilodaydı üstelik ben erkenden mamaya başladım ufak ufak. sütüm azdı bitti kızım çok iştahsız 3.5 aylık 5.5 kilo tabi sma denedik o kilo aldırmadı hastanede yattı bronşitten kilo kaybı oldu ama şuan aşırı iştahsız
aysebb nese1993 740 gr almış az değilki en az 600 gr alması beklenir. Sık sık emzirmeye devam edin mamaya başlayacak bir durum yok şuan gayet iyi yani normal. Endişe etmenize gerek yok öyle
sadecesenmelek nese1993 benim sütüm az olduğu için ben kendim başladım yani doktor da onayladı tabi mama verebilirsin dedi. Cnku gün içinde çocuk 1 saatte emse doymuyor snra mama verince rahatlıyor. Uyuyamıyoruz tabi onunda sütte etkisi var bence. Keşke sorsaydınz mama başlamam gerekirmi diye
nese1993 Evet kilo alımı az bu beni üzüyor mamaya başlayın demedi ama psikolojimi çok etkiledi bu süreç her hafta tartı yetersiz kilo alımı emzir sık sık diyip eve gelme yine diğer hafta aynı süreç kısır döngüye girdik
sadecesenmelek nese1993 kilo alımı yetersiz diyip mama önerisini sunmaması işini anlamadım ama istersen içine sinen bi mama araştır al. Önce emzir snra mama ver en azndan sabah uyandığında gece uykuya geçecekken. Zaten 1 hafta da belli eder kilo alımı.
nese1993 @"eymenbatuhan çocuğunuz mama vermeden önce huysuz muydu ?Bir ağlama yok aç olsa ağlamaz mıydı?Çocuğumu acaba aç mı bırakıyorum
sadecesenmelek nese1993 yani Ewet emiyor gündüz uykuya dalamıyor ağlıyor ve aranıyor sürekli emziriyorum yine aynı sütüm az geliyor zaten emerken yutkunma sesinden de anlıyorum. Karnı doyan bebek huzurlu olur
sadecesenmelek nese1993 aslnda ilk 1 ay 1 kg alması yeterli diyorlar sizinki 740 gram almş az değil bence sadece 250 gram daha almasını istiyorlar o yüzden az demişler