1anneekuzusu Tekirdag bence gayet guzel ama ne beklediğinize göre degisir. İlçeleri şuan kalabalık, yani her çeşit insan var diyeyim. Ama merkezde genelde trakya halki yaşıyor ve bu yüzden rahat. Gecenin yarısı kadın başına dışarı çıksan da için rahat olur bence bu önemli bir şey. Sahili var, sahil boyunda yuruyus vs bence çok hoş. Değirmenalti var öğrencilerin mekanı gibi ama çok hoş mekanlar var orda yine sahili de var. İlçelerinde plajları var, ama ben edirneye bağlı erikli denizini öneririm kesinlikle muhteşem bir plaj. Halkı iyi bir yer, ulaşımı kolay ve İstanbul gibi yerlere yakın. Açıkçası ben bunlara dikkat ederim öyle avm vs benim için çok önemli değil ki tekira var ve çoğu markada var içinde. Sürekli yokuş çıkman gereken bir şehir ama 😄 Ara yolları vs var ama ben seviyorum. Bağları var eğer şarap tuketiyorsaniz çok hoş mekanlar var. Balıkesir merkeze gitmedim ama arkadaşım orda yaşıyordu ve hiçbir şey yok diyordu, Bandırma daha gelişmiş. Bandırma ve Tekirdağ özellikler olarak tamamen ayni. Ben Bandirmaya ilk gittiğimde kendimi Tekirdağ merkezde sanmıştım o derece 😄 Bandırma halkı da gayet iyiydi, tabi şuan nasıldır bilmiyorum