Anneolduktansonra 3 hafta oldu hala büyük tuvaletini ara sıra altına yapıyor. Normal mi bu süreç çünkü bende sabır kalmadı.
Feyzosumunannesi Anneolduktansonra Allah kolaylık versin. Kızım 3 yaşına girecek 2 ay sonra hâla başlamadım 🫠 söylüyorum tuvalete yapman lazım diye asla yapmam ben bezimi çok seviyorum diyor 🥲
Asel-53 Anneolduktansonra bunu bende merak ediyorım 20 oldu bizim de inadına sanki altına yapıyor soruyorum yok diyor snra bi bakıyorum yapıyor 2 sini söylüyorsa 3 ünü altına yapıyor ve normal mi bende merak ediyorum açıkçası
Anneolduktansonra Haziranda kızımda 3 yaşına girecek. Bezi kendisi çıkarttı attı ve takmayacağım dedi . O günden sonra çıkartıp başladım eğitime. Bir dahada takmadım. Umarım çok uzun sürmez . Sizlerede allah kolaylık versin umarım kolayca atlatırsınız.
Anneolduktansonra Asel-53 aslında süreç onlar için normal ilerliyor. Bizim onların minik bedenlerinden beklentimiz çok büyük . Daha sabırlı olmak gerek süreci iyi yönetebilmek için ama gün içinde pek mümkün olmayabiliyor ne yazık ki :( tüm bu süreçten geçen annelere bolca sabır diliyorum. Başka önerisi olan varsa memnuniyetle okuruz :))