uykusuzanne__ Evet Ramazanın bitmesine az kaldı 😊 Rabbim bir dahaki ramazanlara kavuştursun bizleri akşama ne yemek var Benim menüm Biber dolması Tavuk kızartma Salata Tatlı olarakta dünden Kalburabastı var
Lolik uykusuzanne__ Çorba yapmıycam(keyfim öyle istedi😂) Pilav Sucuklu pastırmalı kuru fasülye (ramazan bitmeden evdeki şarküterileri bitirme yemeği 😄) Salata-yoğurt-içecek
Eylul301023 uykusuzanne__ yayla çorbası,tavuklu pilav,et sote,karnıyarık,barbunya,sütlaç bir de dünden bulgur pilavı var
twobabymom_ uykusuzanne__ aşkım kalan 2 günde de kendimi bir yere kabul ettirirsem tamam sonra cumartesi günü bir süreliğine evime vedaaa
twobabymom_ Kayinvalidemleri davet etti canım Menüsü Manti Yaprak sarma Su böreği Et sote Pilav Hoşaf Salata
twobabymom_ uykusuzanne__ Ay canım benim yaa inan bu aralar yemek filan görmüyor gözüm Stres Bulantı Halsizlik derken resmen çevremdeki herkesten nefret seviyesindeyim akşam gitmemek için bahane bile arıyorum o derece
Hemdem__ uykusuzanne__ Şehriye çorbası Dünden Arnavut ciğeri var Makarna Salata 😋 Tatlı değilde çayın yanına kandil simit i almıştım 🤣🤣