bolgn Herkese merhaba, Yeni bebeği olan acemi bir anne olarak bir şey sormak istiyorum. Bebeğimin günün herhangi bir saatinde uyanma döngüsü şu şekilde; ağlayarak uyanıp direkt memeye gelmek istiyor. Ağlarken gözlerini açmıyor beni görse belki sakinleşecek ama gözler kapalı ağlıyor. Altını değiştirirken ağlama seansı devam ediyor ve memeyi tuttuğu anda susuyor. Ardından gaz çıkarma ve sonrasında hep kucağımda durmak istiyor. Şu an 1 ay 22 günlük. Bu süreçlerde olan arkadaşımla konuştuğumda bana, alt değiştirme beslenme gaz çıkarma yaptığını ve sonrasında ana kucağına koyup işlerine baktığını söyledi. Benim bebeğim ne ana kucağı ne kanguru hiçbirinde durmuyor şuan hep kucakta olmak istiyor uyanıklık zamanında da. Şimdi sorun benim bebeğimde mi yani ana kucağına vs alıştırmam mı gerekiyor yoksa daha küçük ten teması istediği için mi böyle. Derdim ev işi yapmak değil sadece acemiyim ve onun dilinden anlayamadığımı düşünüyorum. Sizlerin bebekleri bu zamanlardayken nasıl döngü veya rutinleriniz vardı. Paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler :)
naz2911 bolgn Valla sanki kendimi gördüm sadece memede susar orda bile gözünü açmaz sürekli ağlar dururdu. Çok gazlı bi bebekti ilk 3 ay kollarımda durdu canım şimdi 4.5 aylığız merak etme geçiyo 😁💕
3kedili2bebekli bolgn her bebek farklıdır benimkiler ikiz biri dediğiniz gibi gözünü açar açmaz meme isterdi önce emzirirdim diğeri onun sesine uyanirdi ona da biberonla süt yada mama verirdim sonra gaz çıkarır altlarını alır biraz sohbet ederdim oglum kucağımda kanguruda yada memede çünkü sadece meme mutluydu 😂 kızım ana kucağında isimi yapabilirsem yaparken kızım ana kucağında oğlum kucagimda tekrar uyurdu zaten oğlumu da anakucagina koyar hemen uyurdum ne işi ne gücü 😂 yani her bebek farklıdır kıyaslama yapmayın uyanınca altını aldirmaktan ziyade aç oluyordur emzirdikten sonra altını alın alırken alttan da gaz çıkarması için masaj yapın hatta soyup komple vücuduna krem yada yağla masaj yapın o sırada sohbet edin anakucaginda biraz durur çünkü hem rahatlamış hemde annesiyle vakit geçirmiş hisseder ☺️ bu arada 16.5 aylıklar çabuk buyuyorlar o anların tadını çıkarın çok özledim minik bebek 😍
atlasmomy12 Bebeginiz kolik olabilir mi bizim ki de o şekilde çünkü asla durmaz hatta 2,5 aylık hayatımızda hiç bişi değişmedi kucaktan inmez uyanınca gözünü acmadan cığlıklar içinde ağlar sadece bezini acınca ağlamıyor artık 😂 bende herkese soruyordum sorun bende mi diye en son doktoru şey dedi seninkininde huyu böyleymis kabul et kendini bu kadar üzme 😂
bolgn Ana kucağı, elektrikli ana kucağı, kanguru, sling yani her şeyi denedim kundak da dahil hiçbir yerde durmuyor, emzik zaten hiç almadı artık zorlamıyorum da. Çok seviyorum evet ama tuvalete gitmek benim de hakkım diye düşünüyorum😄
bolgn 3kedili2bebekli sağlıkla büyüsünler 🥰 yani bebeğim bugün resmen sabah5ten beri ayakta uyumuyor. Kundağa sarıyorum açmaya çalışıyor sevmiyor uyanıyor. Kundaksız uyutuyorum bu defa moro refleksinden dolayı kendini uyandırıyor. Uyanık kalsın hadi tamam diyorum ama yine kucak meme Ben gerçekten ne yapacağımı şaşırdım😥