minikbebe2 Hipp organik kullanıyorum ama bebeğim kakasını yaparken zorlanıyor katı kaka yapıyor. Kabızlık yapmayan mama önerisi olan var mı? Bir de kolay kaka yapması için ne yapabilirim kendini sıkıyor kıpkırmızı oluyor
KendiEvimdeDeplasmandayim minikbebe2 bende hipp kullanıyorum bi ara mama değiştirdim bulamadığım için bi kutu sma içti kabız oldu. Doktorum sabah akşam birer çay kaşığı zeytinyağı at mamasına dedi. Öyle çözüldü. Ama siz yinede doktoruna sorun tabiki. Geçmiş olsun
minikbebe2 maysamoms33 denemedim önerdiğiniz zeytinyağı markası var mı doktor mamasına damlatabilirsin dedi
minikbebe2 KendiEvimdeDeplasmandayim doktora sordum mamasına damlatabilirsin dedi siz hangi marka zeytinyağını kullanmıştınız
maysamoms33 minikbebe2 ben kendi kayınbabam yapıyor ondan aldım yakın olsanızda versem katkısız kendileri yapıyor
KendiEvimdeDeplasmandayim minikbebe2 ben gemlikte oturuyorum burada herkes kendisi yapıyo genelde. Bende işyerinden bi arkadaştan aldım kendi hasatından. Ama içeriği temiz markalar da olur.
minikbebe2 KendiEvimdeDeplasmandayim ben bilindik markalardan alayım en iyisi kendisi yapan bulamam muhtemelen