2girlsmom Kızlar bebeğim 2 aylık meme de uyuyor. Memeyi çektiğim gibi uyanıyor. Kendi kendine uyumaya nasıl alıştırabilirim?
Altayin_annesi 2girlsmom daha cok kucuk ama. Simdi sizin kokunuza cok ihtiyaci var ☹️ Ama genede siz bilirsiniz. Konunuz ustde kalsin.
Ygtek 2girlsmom canım karnı doyduktan sonra memeyi boş boş emdiğinde yatağına koy pışpışla. Ağlarsa eğer tekrar al meme ver tekrar yatağına koy pışpışla illa ki uuyucaktır. Ama uyku eğitimi için şuan çok erken. Meme de uyuyup yatağına koymayı öğretebilirsin bu şekilde.
canparcam123 2girlsmom benim bebeğim 2ay 5 günlük geceleri öyle uyuyor genelde bazen yorgunluktan bende öyle uyuya kalıyorum uyanık olursam bırakmıyorum fazla hemen beşiğe koyuyorum..
2girlsmom Altayin_annesi uyku eğitimi için sormuyorum sürekli memede kalmak istiyor yerine bırakınca uyanıyor kucağımda uyuyor hep gündüz sıkıntı değil de gece de aynı şekilde olunca hiç dinlenemiyorum bu durum da sütü etkiliyor yoksa bende memnunum halimden 😊
2girlsmom Ygtek öyle yapıyorum ama gündüz neredeyse hiç uyumuyor hep memede. Gece de emzirip bırakıyorum zar zor dalıyor
NhLpRn Bana da hep kokuna ihtiyacı var emzir çekme dediler rmzirdikçe emzirdim hiç kucağımdan indirmedim 😄şuan beş buçuk aylık ve gece defalarca uyanıyo yirmi dakka yarım saatte bir ve sürekli memede kalmak istiyo sabaha kadar😭
Ygtek 2girlsmom valla canım 6 aylığız hala aynı memeden çekince ağlıyor. Dün bütün gece mememde uyudu🤷♀️