Nesliats Merhaba hanımlar. Kızım 17 aylık henüz gece beslenmesini biraktiramadim. Sizler de durumlar nasıl. Siz nasil biraktirdiniz.
cennetkusum16 Nesliats 11 aylığız kaşık maması aldım belki yavaştan bırakır diye ama bırakmadı. Gece 1 kere kalkıyor muhakkak. Farklı çözümler bulucam mecbur
Zlm Nesliats 7 aylıktı bıraktım ben direk kestim uyandığında geri uyutmaya çalıştım hiç uyumazsa azcık su verdim tam hatırlamıyorum ama 3 yada 4 güne alıştı. Sizin daha zor ve uzun sürer çok ağlamalı olabilir ama bi gelişim problemi yoksa çocukların 6 aydan sonra gece beslenmesine ihtiyacı olmuyo.
sanabeyinalacam Nesliats bn 19.aydaym bırakamadm gözü kapalı ağlıyor emmeden asla dönmüyor uykuya ee uykusu açlsa 2 saat ağlicak yine uyumicak en iyisi al diyorum napim😔
miran21 Benim oğlum 15 aylık uyumadan önce kaşık maması yediriyorum Kendi kendine bıraktı açıkçası karnını güzelce doyuruyorum uyanmıyor geceleri
zeydefe Nesliats 18 aylık olduk bizde hala Bırakmadık zaten 2 kez falan kalkıyor bende çok üzerine düşmedim zaten zor uykuya geçiyor uyanırsa tekrar uyumaz
cennetkusum16 annekadin21 marketlerde satılıyor ya da eczanelerde kaşik maması olarak geçer. Sütlü irmikli ballı, ya da sütlü meyveli, Aptamilin gece uyku öncesi kaşık mamasını aldım ama yine acıkıyor. Sizde yapabilirsiniz irmik su süt gibi muhallebi aslında
annekadin21 cennetkusum16 hiç duymadım. Ben genelde 6 6bucuk gbi ymegini yediiryorm 8 8bucukta emzirip uyutuyorum. Onu ne zmn versem olur ki
Buket57 Nesliats ahh ahh 23 aylık kızım halâ gece uyanıp mama istiyor ağlıyor bizde bırakamadık bende çözüm arıyorum🥴 su verdim olmadı geri uyutmayı denedim olmadı mama içmeden asla geri uyumuyor mamayı içince hemen uyuyor.
Nesliats Buket57 bende su ile geçiştirmeye çalışıyorum ama süt diye bagiriyo mecbur kalıp veriyorum artık
cennetkusum16 annekadin21 benim bebeğim doğduğundan beri mama alıyordu. Şuan 11 aylık gündüzleri ek gıda alıyor gece uyurken kendi mamasıni bırakması için almıştım.Gece beslenmesini biraksaydı evde kendim hazırlardim. Kutularin üzerinde 6 ay- 36 ay arası yazıyor. Birde diş sürecinde kilo kaybı oluyor içlerinde vitamin olduğu için besinlerden alamadığını ondan alsın diye düşündüm.