meva28 Kızlar merhaba öncelikle kızım 18 aylık oldu 12.ayından bu yanaki doktor kontrolümüzde ne boy uzaması be kilo alımı var 1 cm bile uzamamış üstüne kilosu düşmüş hiçbirşey yemiyor uyku düzeni yok çok inatçı blr çocuk sadece anne sütü alıyor oda yetiyor mu emin değilim mama da veremedim onu da içmiyor bu durumu yaşayan var mı normal mi acaba ne yapmam gerekir bu zorlukları aşabilen varsa lütfen tecrübelerini paylaşsın
Alisinannesi2112 meva28 bizde aynıyız bu gün mama deneyeyim dedim onuda aldım geldim içmedi artık ne yapcağımı bilmiyorum 15 aylık kilo veriyo ama almıyorum zorluyorum artık yesin diye oyunla yedirmeye çalışıyorum ama en fazla iki 3 kaşık yoruldum bunaldım kaç doktora gitim iştah açıcı şurup verip gönderiyolar ama fayda etmiyor denemediğim kalmadı anne sütü alıyosa sıkıntı yok diyolar ama çocuğum hergün aç
peramomms meva28 memeden kesseniz düzelir belki bazı çocukşar memeye çok düşkün olunca yemek yemiyorlar
ereninannesi_ meva28 oğlumda aynı. Yaşındam sonra yemesi bozulmaya başladı. Sonra tek tüke düştü. Şuan 20 aylık sabahtandır biraz pilav yedi bi tane danino. Saat 9.30 önümde kuru fasulye yedirmeye çalışıyorum. Önceden fasulye severdi. Bütün gün emdi. Kilosu normal doktor istahsız zamanındadır diyor ama bu kadar uzun zamandır iştahsız olunmaz. Ek gıdaya ilk başladığımızda hala ve balkabağı hariç herşeyi yiyordu
ana0105 1.5 yaşında bir bebek ek gıda almıyorsa mama yemiyorsa yalnızca anne sütüyle olmaz ki çok normal böyle olması, belli bir aydan sonra anne sütünün içeriği yetersiz geliyor zaten bebeğin gelişimi için. Doktorunuzdan tavsiye alın bence
Aintyourmama Persentiline baktınız mı normal aralıklarda mı doktorlar ona bakıyor kilo almaması değil de boy uzamaması sıkıntı diye biliyorum gelişmediğini gösteriyor demir eksikliği de iştahsızlık yapar