aylinnu Orjinal parfüm almak istiyorum ama kokusunu nerden bilicem mesela Boyner’e gitsem calvin klein testeri var mıdır koklayıp alabilir miyim ya da sephorada falan var mı böyle bi imkan
[silindi] aylinnu tabi ki istediğiniz her parfümü deneyebilirsiniz. Çalışanlar yardımcı oluyor tek tek denetiyorlar istediğiniz kokuya göre tarif edince
D_deniz aylinnu evet deneyebilirsiniz. Hatta baya uzmanlar bu konuda örneğin: ben çiçek vanilya kokuları karışımı birşey istiyorum dediğimde direk bı parfüm vermişlerdi ismini duymamıştım şahsen şimdi de unuttum ama çok güzeldi:))) dolce Gabbana parfümleri güzeldir mesela chanell parfümleri güzel bunlara bakın
aylinnu Calvin klein beauty kokusuna bakmak istiyorum lisede öğretmenimin kokusunu bulmak için koku dün gibi aklımda ama hangi parfüm emin olmam lazım boşa para vermeyeyim öğretmenim o zaman çiçek kokusu Calvin Klein demişti yaşım şimdi 28 🤣
aylinnu Calvin klein beauty kokusuna bakmak istiyorum lisede öğretmenimin kokusunu bulmak için koku dün gibi aklımda ama hangi parfüm emin olmam lazım boşa para vermeyeyim öğretmenim o zaman çiçek kokusu Calvin Klein demişti yaşım şimdi 28 🤣
Deletedmom_215 aylinnu bazı boynerlerde parfüm bölümü olmuyor canım. Yaşadığım şehirde iki tane Boyner var birinde parfüm bölümü varken diğer Boyner’de yok 🌸