Nurcanben Arkadaşlar bu arkadaşımın Ovulasyon testi şuan yumurtlama günü mü bi bakar mısınız tam emin olamadım ben yada yaklaştı mı demek oluyor
QueenMommm Nurcanben evet t çizgisi baya koyu t çizgisi silikleşene kadar her gün yapsın o zamana kadar ilişki olsun
Yaademm Nurcanben bende kullandım şuan yumurtlama zamanı t çizgisi c ile aynı yada daha koyu oldugunda yumurtlama oluyor bu testte baya koyu bu günleri değerlendirsin
krdlnege Nurcanben Silik çıkmasıda pozitif olduğuna işarettir değerlendirin . benimde böyle çıkardı daha koyu olmuyodu . ilişkiden sonra 15 dk yerinizden kalkmayın ayaklarınızı duvara doğru dikin ( doktor tavsiyesiydi ) .
Nurcanben QueenMommm tam olarak nasıl oluyordu unuttum ben zamanında bende kullanmıştım Ovulasyon. T çizgisi tekrardan silikleşince catlamis oluyordu dimi
Nurcanben Bennededimki netten baktığımızda c çizgisi kontrol çizgisi onunla işiniz yok gibi şeyler yazıyor ama emin olamadım
Bennededimki Nurcanben ben aylarca kullandım. İkisi de baya koyu olacak yoksa olmuyor 🌸 test yapmadan önce 2 saat sıvı alımını da kessin. Yanlış çıkıyor .
Nurcanben krdlnege teşekkür ederim testi kendim için sormadım arkadaşım için sordum yazdıklarınızı aticam ona 😂