bsrtncl Merhabalar, bebeğim 34 günlük ve Kolik uykuya dalması çok zor kundak yaptırmıyor hep ağlama krizleri ve battaniye ile sallayarak uyuyor yerine koyduğum zaman uyanıyor lütfen tecrübeli annelerden yardım bekliyorum
Bsraglsn bsrtncl yaşadıklarınızın kat kat fazlasını yaşadım oğlumda denemediğim şey kalmadı ama ne yazıkki ne yaparsanız yapın geçmicek tam 5 ay çektik bu durumu sonrasında yavaş yavaş düzelmeye başladı. Ama yaşayan bilir o 5 ay nasıl geçti bi ben bi Allah biliyo 😊
mrvyhya bsrtncl gaz damlası kullanın kiraz çekirdekli kemer almıştım ise yarıyor mu anlamadım bile sıcak tutmak gerekiyormuş sizde yediginize dikkat edin 3 ay boyunca bn yere bile bırakamadım sürekli kucağımdaydi kucakda uyurdu ama bn tüm aileyle baktım hergun birinin kucağımdaydi size ne desek de şuan zor ama gececek
ikibebisbirkedis Allah kolaylık versin kolik bebek çok zor . Sabah ve aksam karnına ayak altlarına bebe yağı ile masaj yapın. Kiraz çekirdekli kemer ve patik var onlar da çok iyi geliyor. Damla olarak da yenidoğanlar için maflorun damlası var bize çok iyi gelmişti. aklıma gelenler bunlar biz de 6 ay bitene kadar çektik malesef bu söylediklerim ile bir nebze olsun rahatlıyordu bebeğim
ssenay Sab-simplex gaz damlası kullanabilirsiniz. 3 aylık kolik erkek bebek annesiyim yaklaşık 2 aydır özellikle geceleri evin içinde bebek arabasında uyutuyorum doktorum önermişti Allah razı olsun size de tavsiye ederim umarm işe yarar