saricicekim 3aylık bebeğim için dualarınızda bizede yer verebilir misiniz nolur 3aydır hastaneden eve çıkamadık ne yazıcağımıda bilmiyorum inanın çok çaresiz hissediyorum sadece bebeğimin iyileşmesine sağlıklı olmasına çok ihtiyacım var
huma216_ saricicekim rabbim şu kadir gecesi hürmetine bebeğine şifa versin ınsalalh canım rabbim hastane köşelerinde surundurmesin kimseyi neden çıkmadınız canım nedir sebebi
Leylus saricicekim çok geçmiş olsun Rabbım yavruna sağlık şifa versin seninde gücünü arttırsın inşallah en kısa zamanda kavuşunca bi daha hiç ayrılmayın inşallah 🤲
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala saricicekim Umarım bu zor günleri atlatırsınız. Allah’ım şifalar versin 🤲
saricicekim huma216_ bebeğimin kalbinin sol kapakcığı ve damarı küçük kalmış gelişmemiş bunun için 4defa ameliyat oldu küçücük bedeniyle çokta iyiye gidiyordu artık bitmişti cumartesi eve çıkıcaktık bayram günğ ailemize süpriz yaparız diyorduk🥹 ama 2gün önce beyninde sebebi belli olmayan bi kanama olmus her sey basa alındı suan bizim için tekrar ilaçlar makineler o kadar korkuyorum ki ne düşüneceğimi yapacağımı şaşırdım artık
twobabymom_ Rabbım kadir gecesi hatırına minige safi ismi ile şifa versin inşallah tez zamanda evinize dönmek nasip etsin inşallah 🤲
biimiyomyardimet saricicekim ah Allahm şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bebeğinize sağlık versin inşallah 🙏 şifa bekleyen tüm hastalara şifa yarabbim 😔
Snp57asel saricicekim Allahim şafi ismiyle şifa versin bebeğinize inşallah umarım çok ciddi biseyi yoktur minik bedeniyle ne savaşlar veriyo kim bilir çocuklarımıza bisey olmasın Allahim her daim korusun onları
pinkooo_02 saricicekim Rabbim bu mübarek günlerin hürmetine bebeğine şafi ismiyle şifa versin inşallah en kısa zmaanda kavuşursunuz
saricicekim Allah razı olsun hepinizden allahım evlatlarımızla sınamasın bizi insallah şifa bekleyen herkese rabbim şifasını verir insallah rabbim hastalarada ailelerine de yardım eder darda sıkıntıda koymasın kimseyi
456PlayerEsra saricicekim bu bayram olmasa bile daha önünüzde nice bayramlar var . Bebeğine sarılıp uyuyacağın onu emzireceğin günlerde gelecek Allahtan ümidini kesme.. Unutma Allah Ol der ver oluverir 🙏
456PlayerEsra Allahım kimseyi evladıyla sınamasın. Rabbim şu mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bebeğine şafi ismiyle şifa versin. Bütün hastalara şifa diliyorum 🙏 Bebekler sandığımızdan daha güçlüler bununda üstesinden gelecektir Allahın izniyle 🙏
denizse saricicekim Rabbim bu mübarek ayda bebeğinize şafi ismiyle şifa versin inşallah güzel haberlerinizi alırız 🙏♥️