gzplt Kızlar dolandırılmamışım bugun elbise geldi ay o kadar güzel kiii meğer kargoda sıkıntı çıkmış paket geri gitmiş geri gelmiş bir takım problemler olmuş ay çok mutlu oldum 🥰
gzplt @“beyzzsenturkk_”# Bu da gelen ürünüm tıpa tıp aynısı tabi arada ışık farkı vesaire var ama baya memnun kaldım
aybarstonunannesi gzplt çok güzel bende bu elbiseyi görmüştüm ama benim bebo erkek tabi alamadım güle hüle kullanılsın
gzplt beyzzsenturkk_ İkokokids sayfasının web sitesinden aldım ama Trendyol ve Hepsiburada da var tavsiye ederim kumaşı Falan da çok güzel
gzplt Aintyourmama Yaaa bende erkek bebeklerin kıyafetlerine bayılıyorum çoğu zaman çok tarz parçalar oluyor 😅
Bebekligiller gzplt arkadaş doğru söylüyor size gelen ürünün seçtiğiniz ürünle alakası yok. Ama buda güzel hayırlı olsun
gzplt mervee345 Canım marka ürünü uzaktan geniş açıyla çektiği için öyle duruyor ben yakından ve daha loş ortamda çektiğim için öyle durmuş
gzplt Bebekligiller Teşekkür ederim marka ürünü uzaktan çektiği için farklı gibi gözüküyor ben ürünü yakından ve loş ortamda çektim Trendyol ve Hepsiburada ile de birlikte çalışıyor marka ve yorumlardaki elbiselerimiz hep aynı ☺️