duygugoksu Kızlar merhaba 35 günlük bebeğimin burnunu serum fizyolojik ile ıslatıp çekerek temizliyorum. Aksam yine öyle temizledim ama sanli genzine gitti gibi hafif bi ağlarken ses değişikliği oldu sizce normal mi yoksa doktora götüreyim mi ?
3kedili2bebekli duygugoksu normal genzine 1-2 damla falan kaçar oksurur eğer ağlaması durmazsa endişe edebilirsiniz
yavrukurt_ duygugoksu o kadar küçük ki, ben anne sütü damlatıyordum ıslanması için bilmiyorum ne kadar doğru ama
aselkussum duygugoksu hicbisey olmaz korkmayın doğduğundan beri yıkama yaparak temizliyorum bizimki nefrettttt ediyo sürekli kafasini çektiği için her defasında yutuyo bı sorun olmadı sadece ilk yardımı öğrenmenizi öneririm Allah korusun ne olur ne olmaz diye
huma216_ duygugoksu canım bende yıkamadan korkuyorum doktorda bana ikişer damla damat çek demişti kafasını yana çevirip iki damla sıkıyorum sonra çekiyorum ister istemez kafası duz olunca boğazına kaçıyor korkma
goktgbrc2020 duygugoksu geçmiş olsun .. yaparken yana doğru baksın bebek birde 2.5 ml sıkın bebeğe çok sıkmayin yazık
duygugoksu goktgbrc2020 2.5 bile sıkmıyorum sadece nemlendiriyorım kuru kuru çekmeyim diye :( ay çok üzüldüm ilk bebeğim
yavrukurt_ duygugoksu sağlıkçı değilim ama genelde sütü kullandım hep gözü çapaklansa bile sürüyordum temiz bi mendille ve bence işe de yarıyordu, tabi doktorunuza danışıp yaparsanız daha sağlıklı olabilir
aselkussum duygugoksu kesinlikle öyle bende hemşireyim ama her hafta unutmadan izlerim o an olurda bildiğimi unutursam zihnin yonlendirsin diye evlat başka bişey 😊