aslanannesi0 Vajinal mantar olmuşum sanırım aşırı derecede kaşıntım var idrarda yanma , kötü koku. Doktora randevu aldım ama bayramdan sonraya verdiler o zamana kadar ne yapabilirim . Emziriyorumda yardımcı olun lütfen cıldırıcam kaşıntısından !!!!
bksh aslanannesi0 Acile gidin bence fitil veriyolar iki gün içinde rahatlıyor kaşıntı içinde fucidin krem önerebilirim
Azyef aslanannesi0 elma sirkesi varsa sulandırın onunla taharet alır gibi dıstan temızleyın her idrar yapımı sonrası ınternete yazın dr sayfalarında bılgışendırme vardır
gmzshn Ben özel kadın doğum doktorunda lazer ile tedavi oldum bende maalesef ne krem ne fitil ilaç geçirdi tek çare lazer oldu 2 sene önce yaptırmıştım 3 seans yeterli geliyor.
Aylakiz0-6 gmzshn lazer mi ilk kez duyuyorum nasıl çözüyor ki lazer bu problemi, hangi ilde tedavi oldunjz
bksh aslanannesi0 Evet bende gecirmiştim çok oluyor alttan koymalı, fitil ve fucidin krem kullanmıştım ben
gzplt aslanannesi0 Nioli yağı çok rahatlatıyor anneminde başından geçti birde o bölgenin florasının bozulmaması için çok aşırı yıkamamak gerekiyormuş
semkav aslanannesi0 tendirdiot ya da batikon bir leğene dök bayasini ılık su da köy otur yarım saat bı saat ne kadar oturabiliyorsan aşırı iyi geliyor ya da sade soda oda iyi geliyor yıka yani içme 🤣