Incitosum Kizlar selam beb 40 im dan sonra 50. Gunde yine adet oldum ama ne söküldü ne bitii hep lekelenme seklinde 1 haftadir devam ediyor ilk adet gordugunuz zaman boyle olan var mi sezeryan dogum yaptm bu arada
Sadiyealp Incitosum bnmde 40 ım cıktı canım 20 gun sonra adet oldum Bi hafta falan cok oldu sonra damla damla
gokcekizinannesi Incitosum sezeryandan 4 ay sonra adet gördüm. her zamanki adet im gibi geldi ama çok fazlaydı ilk 2 gün sürekli taştı kıyafetlerime bile geçti. ilk kez başıma geldi böyle kanama.
tugraninannesi1 canım bende 40ım çıktıktan 10 gün sonra adet oldum bi hafta sürdü bitti hiçbir sıkıntı yaşamadım
Incitosum Sadiyealp benimd e damla damla sanki ilk gunden beri son gunmus gibi bitniyorda 😔 normal adet gibi degil yani
tugraninannesi1 Incitosum hamilelikten önceki gibi oldum ilk gün yoğundu daha sonra yoğunluğu azaldı 7.günde de bitti
H_y_c Bende lohusalıkta hemen sonra adet oldum ama 20 gün geçti 2 si gelmedi bı kere olup sonra düzensiz olan var mı aranızda kizzlar
Nil_kaan 4 ay 8 günlük olduk ben daha adet görmedim kızımda da 9 ayda olmuştum bunda da öyle olucak sanırım en son geçen yıl Ocak ayında adet gördüm🙁
Crnkalben Incitosum ben ilk adetimi 10 aylık bebeğim gördüm şuan yani ama benim hiç akıntım olmamıştı şuan baya baya kan akıyor