sukrangkt Bebeğim tam 1ay 24 günlük ve bugün hiç güzel uyuyamadım yarım saat uyuyup kalktı hep ilk defa böyle oluyor uyumakta zorlanıyor sebebi hakkında bilgisi olan var
sibeldogu sukrangkt kimi bebek kırkından sonra değişiyor malesef bende oğlumda yaşamıştı 1 yaşına kadar devam etmişti o durum🙈
Arasaysu sukrangkt benim bebeğimde 1 ay 26 günlük aynı problem bizde de var çok uykusu var ama uyumuyor çok huysuz 😔
zzggkksrnn sukrangkt bizimki de myleydi güneş geçirmeyen perde kullandım bir süre. daha kolay uykuya geçip daha uzun uyuyordu
zynpmv Arasaysu bizde aynı durumdayız ya, 48 günlük bebeğim son 2 haftafır neredeyse gündüz bütün gün uyanık. 😥her koluma alışımda yorgunluktan uyuyor yatağa burakunca 5 dk ya uyanıyor. Gelişimini etkileyecek diye endişeliyım artık
sukrangkt zynpmv aynı sorunu bende yaşıyorum kolumda uyuyor bacağımda salıyorum mecburen o şekildede uyuyor ama yatağına katıktan 5-10dk sonra uyanıyor
babyykar zynpmv biz 70 günlüğüz 20 günlükten beridir hep böyleydi hala tam düzelmiş sayılmaz hep kucakta veya anakucağında uyuyor yatağına koyunca uyanıyor özellikle gündüz uykuları neredeyse hiç yok 30-40 dk omzumda yada anakucağında uyuyordu. Yeni yeni gündüz uykuları uzamaya başladı ama gece hala zor uykuya geçiyor 11-12 den önce gece uykusuna geçiremiyorum geçse bile alarm kurmuş gibi 2 saatte bir uyanıyor . Bu aylarda uyku düzeni diye bir şey olmuyor bence bebek nasıl isterse öyle davranıyor her hafta yeni bişey çıkıyor
zynpmv babyykar evet ya canları sağolsun, parmağında oynatıyorlar. Kucağa alıştırma diyordu herkes şimdi yine 2 saattir bırakamıyorum. Ağliyor yatağa bırakınca, nasıl alıştırmayayım, artık çokk geç galiba