Bennededimki Ben ramazan boyunca annem yakın olduğu için ona gelıyorum. Yemek derdim yok. Beraber de yapıyoruz kızım durmazsa ben karışmıyorum 😀 Kuru fasulye Pilav Yoğurt çorbası Salata 🥰🥰🥰
uykusuzanne__ Bennededimki Karnıyarık Pilav salata birde kısır yapıcam canım çekiyor Bayadır Tatalı olarakta kalburabastı yaptım
berecesel Bennededimki dünden beri belim tutuldu bebeğime zor bakıyorum kocam da sağ olsun makarna yiyelim dedi bugün de böylee
nurftma Yoğurt terbiyeli kıymalı çorbadan yaptım instagramda görüp duruyordum denedim inşallah güzel olur. Tavada soslu tavuk ve bulgur pilavı. Belki salatada yaparım oğlum durursa.Islak kek var dünden de tatlı işide tamam.
farelikoyunkavalcisi Bennededimki mercimek çorbası lahmacun salata içeçek bize çorba kemik sulu şehriye pilavı oğluşa 💘
twobabymom_ Etli Patates yemeği yaptım Pilav ve cacık yapmayı düşünüyorum iftara son 1 saat ama bende enerji yok😀
twobabymom_ Bennededimki oruç değilim canım ama 38.hafta Allahim kılımı kıpırdatmak istemiyorum resmen
burcakyerturk Bennededimki yoğurt çorbası Et sote sarma salata bizim evde tatlı tüketilmiyor tatlı yok