beyzachg Kızlar ay ay bebeklerinize nasıl aktiviteler yapıyorsunuz günleriniz nasıl geçiyor biz 2 ayımızı yeni bitirdik önerebileceğiniz bir şey var mı
dayes beyzachg tummy time, ayına uygun kartlar vs dışında pek aktivite aklıma gelmiyor genelde zaten, besleme, gaz vs zamanın çoğu onlarla geçiyor
babyyboy25 beyzachg 2.5 aylık tummy time yapıyoruz bol bol sohbet başka birsey yapamıyorlar zaten 🥹 sıngırak falan vermeye çalışıyorum arada ama tutamıyor henüz dün biraz tuttu o kadar
beyzachg dayes bizim de öyle çoğunlukla beslenme ağlama arada bi sohbet ediyoruz sadece bizde mi böyle diye merak ettim
beyzachg babyyboy25 bizde öyle ama instagram görüyorum acaba ben mi az etkinlik yapıyorum diye düşündüm
babyyboy25 beyzachg yok ya bence instagramda da sırf o video çekmek için ne varsa yapıyorlar sürekli o şekilde olduğunu zannetmiyorum zaten öyle bir zamanda kalmıyor yani mama bez gaz uyku derken sadece cıplak ayaklarıyla farklı dokulara dokundurtma kaldı içimde onu yapmak istiyorum
cemre18 Hışırtılı kitap dikkatini çekebilir. Ben onunla çok oyalardım. Kitabı kendimce hikayeleytirmiştim. Çıngırak tutturmaya da başlamştm. Deneyebilirsiniz. Kartları gösterip yine isimlerini söyleyip oyun gibi yapabilirsiniz.