enesimo Hanımlar Merhaba 🙋🏼♀️ Bebeğim 2 aylık oldu her şey gün geçtikçe pahalılaştı için oto koltuğu arayışına girdim alayım bulunsun diye ama hangi markalardan memnunsunuz nelere dikkat etmeliyim tecrübelerinizden faydalanmak isterim 🙂
ayisit enesimo arabanız küçükse 360 derece dönenlerden alın derim. Ama geniş bir arabaysa joie bold r’a bi bakın 7 aydır kullanıyoruz gayet memnunuz.
Rwerdst balikbiranne isofix dışında ayak dibinede bir parçayla bağlantı oluyor. Ben 3 aylıktan beri kullanıyorum. Hem çok yüksek dışarıyı rahat izliyor hemde çok rahat ki oğlum arabada uyumaya deli oluyor. Koltuğundan hiç kalkmak istediğini görmedim🙃 tek sorunu normal oto koltuklara göre büyük. 1 kişiden fazla yer kaplıyor. 360 derece dönüyor. Adac testi notu iyi. Adac testinde not düşürme sebepleri de kemerinin zor olması. İnceleme yaparsanız sadece kemer konforu açısından düşük. Herhangi bir güvenlikle alakası yok ki alışınca kolay.
cennet_kokulum0 enesimo Tommybaby Oto Koltuk Creative 0-36 Kg 360° Dönebilen Isofix’li Çocuk Oto Koltuğu Bn bunu kullanıyorum gayet memnunum ve fiyatida uygun
babygirlandcatmom cennet_kokulum0 merhaba hangi rengini aldınız acaba ben gri ve kahverengi arasında kaldım siyah çok sıcağı çeker diye istemiyorum ama kararsızım
cennet_kokulum0 babygirlandcatmom Ben gri aldım fakat şöyle bir şey var onuda belirteyim yatış pozisyonu bizim için pek yeterli değil yine var yatış pozisyonu ama dediğim gibi bizim için yetersiz
babygirlandcatmom cennet_kokulum0 memnun musunuz peki onun dışında. Ya 5 kademeli yazıyordu sanırım hatırlamıyorum ama bizde memlekete falan gidiyoruz öyleyse bizim için de sıkıntı olır
cennet_kokulum0 babygirlandcatmom Memnunum yinede işimi görüyor sıkıntı olmuyor zaten uzun yolculukta kızım bnm gibi uyumamayi tercih ediyor 🥹